Doi adolescenţi gălăţeni, aflaţi în vizită la rude, în comuna tulceană I.C. Brătianu, s-au înecat în apele Dunării, trupurile lor fiind găsite luni dimineaţă, de pompierii din Măcin.

Dispariţia celor doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, a fost anunţată sâmbătă, 25 august, la Biroul Județean de Poliție Transporturi Tulcea. Conform cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că, sâmbătă dimneaţa, în jurul orei 10.30, cei doi tineri au intrat în Dunăre să se scalde, iar la un moment dat nu au mai ieșit la suprafață.

Trupurile celor doi adolescenţi au fost găsite luni dimineaţă, în zona localităţii I. C. Brătianu, într-o surpare a malului, conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea. „Astăzi, în jurul orei 8.00, poliţiştii tulceni au identificat pe malul Dunării, în zona localităţii I.C.Brătianu, judeţul Tulcea, trupurile neînsufleţite ale celor două persoane de 16 ani, date dispărute”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Tulcea.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care tinerii au decedat. Activităţile de căutare s-au desfăşurat cu sprijinul lucrătorilor Secţiei de Pompieri Măcin a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta”.

Articolul precedentDin ce în ce mai mulţi şoferi, prinşi beţi la volan de către poliţişti
Articolul următorÎncă o suspiciune de pestă porcină africană în județul Galați