Doar două centre vor mai primi cereri pentru ajutorul de centrală de 3.000 de lei, începând de luni, 1 octombrie 2018, conform unui comunicat al Primăriei Galaţi.

Potrivit municipalităţii, dosarele pentru obţinerea ajutorului financiar de 3.000 de lei, destinat achiziţionării unui sistem alternativ de producere a apei calde şi căldurii, vor mai putea fi depuse la numai două dintre cele cinci centre existente până acum în oraş.

Astfel, se vor primi în continuare cereri în punctul din incinta societăţii Calorgal şi la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, de pe strada Fraternităţii nr. 1. Au fost desfiinţate centrele de primire a dosarelor din Micro 39C (sediul Taxe şi Impozite, bloc J5), Micro 18 (sediul Taxe şi Impozite, bloc E4) şi de la sediul Ecosal (Prelungirea Brăilei).

Potrivit municipalităţii, până la finalul lunii seprembrie, au fost depuse, în cadrul programului de acordare a ajutorului financiar, 2.814 dosare şi au fost trimise către beneficiari 2.486 de decizii de plată, celelalet dosare fiind încă în analiză. Anul trecut, de acest program au beneficiat aproape 7.700 de gălățeni.

Articolul precedentCalorgal rămâne doar cu jumătate dintre angajați
Articolul următorGălăţeanul care şi-a decapitat mama şi i-a înfipt capul în gard nu va face închisoare