Primăria municipiului informează că, în data de 25 august 2021, pe strada Siderurgiștilor se vor desfășura lucrări de asfaltare pe partea dreaptă de deplasare, dinspre strada Brăilei, pe tronsonul cuprins între str. Ghe. Asachi și str. Ghe. Doja. Astfel, traficul rutier va fi închis pe tronsonul menționat. Intersecțiile cu străzile Ghe. Doja, A. Saligny și Ghe. Asachi vor rămâne deschise traficului rutier.

Vor fi modificări și în privința traseelor mijloacelor de transport în comun (7, 11,17, 18, 19, 20, 28, 39), după cum urmează:

TUR : ( Direcția de mers: Piața Energiei – Inelul de rocadă)
Traseele 7, 11,17,18,28 și 39 vor circula pe str. A Saligny – Siderurgiștilor – traseu normal.
Traseele 19 și 20 vor circula normal.
RETUR: ( Direcția de mers: Inelul de rocadă – Piața Energiei)
Traseele 7 și 39 vor circula pe ruta str. Frunzei – str. Ghe. Asachi- str. Anghel Saligny- traseul normal.
Traseul 28 va circula pe ruta str. Oltului – str. Ghe. Asachi- str. Anghel Saligny- traseul normal.
Traseele 11, 17, 18, 19 și 20 vor circula pe ruta Str. Brăilei- str. Prelungirea Brăilei- str. Ghe. Asachi- str. Anghel Saligny- traseul normal.
Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt sfătuiți să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc) și a dispozitivelor de semnalizare rutieră se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDezvăluiri. „Ludovic Orban a stat în genunchi în fața Codruței!”
Articolul următorMinoră accidentată la Liești de o șoferiță de 25 de ani care s-a ales cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului