De mâine (23 iulie), de la ora 10,00, și până marți (24 iulie), la ora 23,00, Galațiul se va afla sub Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă. 

”În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată îndeosebi în regiunile sudice, estice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. Vor fi averse local torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. Cantitățile de apă acumulate vor fi de peste 25…30 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp”, atenționează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Specialiștii precizează că instabilitatea atmosferică se va menține accentuată pe tot parcursul săptămânii, iar în funcţie de evoluţia și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza mesajele pe site-ul www.meteoromania.ro. Meteorologii au emis avertizare pentru aproape 30 de județe.

Articolul precedentO gălăţeancă a câştigat Premiul III la Mamaia Copiilor
Articolul următorPoliţiştii brăileni au dat amenzi de aproape 13.000 de lei în weekend