Un conflict între prieteni, izbucnit în timp ce aceştia, şase la număr, se aflau la un grătar în Tecuci, s-a lăsat cu dosare penale, maşini distruse şi o victimă înjunghiată.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, ca urmare a escaladării unui conflict spontan între şase prieteni ce se aflau la un grătar în municipiul Tecuci.

Noaptea trecută, un pic înainte de ora 2,00, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci, fiind in serviciul de patrulare, a sesizat faptul că pe o stradă din municipiu, peste drum de o unitate de învățământ are loc o încăierare între mai multe persoane. În urma incidentului, a rezultat vătămarea corporală a unora dintre aceștia și avarierea parțială a două autovehicule.

La faţa locului au venit rapid polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, cât și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galați. Aceștia au dispersat grupul aflat în încăierare și au acordat primul ajutor victimelor. O parte dintre acestea au fost trasnportate la Spitalul Municipal “Anton Cincu” Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Prietenie ruptă în două tabere

Din primele cercetări a reieșit faptul că cele şase persoane, pe fondul unor diverse motive, s-au regrupat în două tabere adverse și au declanșat altercația. Conflictul a degenerat în vătămarea corporală a unora dintre ei, la examinarea medicală descoperindu-se la aceștia mai multe răni tipice înjunghierilor.

Cauza se află în instrumentarea polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Tecuci, cercetările continuând în cursul zilei de astăzi. În funcție de rezultatul examinării medico-legale a persoanelor vătămate, va fi stabilită încadrarea juridică corespunzătoare.

Articolul precedentCartierul Mazepa va avea un centru de permanenţă pentru servicii medicale
Articolul următorSe închide circulaţia pe strada Basarabiei, între Domnească şi Grădina Veche