Cuțitar pus pe scandal, imobilizat pe stradă de jandarmi. Individul, aflat într-o stare avansată de ebrietate, amenința trecătorii.

Un tânăr de 27 de ani a speriat îngrozitor trecătorii care l-au întâlnit, miercuri după-amiază, pe strada Victor Vâlcovici din Galaţi. Aflat într-o stare avansată de ebrietate, bărbatul ameninţa pe oricine îi trecea prin faţă cu un ditamai cuţitul. Cineva a sunat la 112 şi a cerut ajutorul forţelor de ordine. La faţa locului a ajuns rapid un echipaj de jandarmi. Aceştia au avut şi ei bătaie de cap cu individul.

„Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului şi au identificat un bărbat în vârstă de 27 ani, aflat în stare de ebrietate care crea panică în rândul trecătorilor, aceştia fiind ameninţaţi cu un cuţit cu lama de 30 de centimetri. Bărbatul a refuzat să coopereze cu jandarmii, motiv pentru care oamenii legii au trecut la imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul secţiei de poliţie”, a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Bărbatul este cercetat acum pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.