Echipa feminină de volei CSU Belor și-a trecut în cont cea de a opta victorie în acest sezon competițional în ultimul meci al turneului de la Polivalenta gălățeană. Voleibalistele de la CSU Belor s-a impus în trei seturi, scor 3-0 (25-14, 25-18, 25-20), în jocul cu U Cluj-Napoca.

În primul set echilibrul s-a menținut doar în debut. Talita și Anamaria Berdilă au fost decisive și pe final de set, gălățencele mărinduși avantajul la 9 puncte, 19-10. Anamaria Berdilă a punctat pentru încheierea setului, 22-12 și 25-14.

CSU Belor a început setul secund bine și a condus cu 4-0. Clujul a revenit și s-a apropiat la 5-4, după care a egalat la 6. Gălățencele s-au distanțat la 13-8, dar Clujul a revenit și a egalat la 18. Formația gălățeană s-a distanțat la 24-18, iar setul a fost închis de blocajul bulgăroaicei Saykova.

În setul trei echipa clujeană a condus cu 2-0, 3-1, 5-3. CSU Belor a egalat pentru prima oară la 5-5. Clujul a revenit în avantaj, scor 8-6, dar CSU Belor a revenit pe tabelă și s-a desprins la 13-11. Avantajul fragil al gălățencelor s-a menținut până la 14-13, scor la care a intrat la serviciu Becheva. Bulgăroaica a avut o serie lungă de servicii până la 21-13. Formația din Cluj a avut o ușoară revenire, dar Boryslava Saykova a închis setul la 25-20.

Bogdan Paul, antrenorul de la CSU Belor, a început jocul cu echipa: Lara Vukasovic, Anamaria Berdilă, Elena Becheva, Borislava Saykova, Talia do Nascimento, Mirela Shahpazova, Nikolia Bozicevic – libero. Au mai jucat: Sorina Miclăuș, Adina Roșca, Violeta Stan – libero.

În clasamentul la zi din Divizia A1 CSU Belor este pe locul 7 cu 22 de puncte, din 17 jocuri, un punct mai mult, dar și două meciuri în plus față de echipa de pe locul opt, ocupat de Rapid București.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSOLUȚII PENTRU PENSIONARII NEDREPTĂȚIȚI
Articolul următorReținuți pentru furt dintr-o locuință