La data de 8 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Galați, sprijiniți de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în executare patru mandate de percheziție, la domiciliile a doi tineri bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe, și ale unor persoane despre care se dețineau date că ar fi implicate în comercializarea bunurilor furate.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 16/17 februarie, cei doi tineri, de 17 și 19  ani, prin escaladare și forțarea ferestrelor, ar fi pătruns într-o locuință situată pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Galați, de unde ar fi sustras bunuri și bijuterii în valoare de aproximativ 13..000 de lei.

În urma perchezițiilor, prejudiciul creat prin comiterea faptei a fost recuperat în proporție de 50%. După audiere, cei doi prezumtivi autori ai faptei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore” precizează IPJ Galați.

În cursul acestei zile, ei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCSU Belor Galați a câștigat în trei seturi meciul cu U Cluj
Articolul următorTraficul rutier pe str. 1 Decembrie 1918 se va desfășura doar pe partea dreaptă a direcției de mers către Piața Energiei