CSM Arcada, la a zecea victorie consecutivă în returul campionatului. CSM Arcada s-a impus cu 3-0 (25-20, 26-24, 25-20) în meciul cu Dinamo Bucureşti, desfăşurat ieri la Sala Dunărea.

Echipa gălăţeană termină astfel returul cu obţinerea de punctaj maxim în această a doua parte a sezonului regulat.

La finalul turului, Arcada avea de recuperat o diferenţă de nouă puncte faţă de lidera clasamentului, iar acum se află la distanţă de doar un punct de VM Zalău.

Meciul de ieri a fost disputat şi nu lipsit de emoţii.

Echipa gălăţeană, antrenată de Sergiu Stancu, și-a adjudecat primul set cu scorul 25-20. Doar la începutul setului au fost câteva momente de echilibru, desprinderea gălățenilor s-a produs la 8-5 pe serviciile lui Perez.

În al doilea set formația gălățeană s-a impus cu ușoare emoții, scor 26-24. Formația gălățeană a condus în cea mai mare parte din al doilea parțial, Dinamo a revenit pe final, vizitatorii chiar au avut o minge de set, 24-23, Perez a intrat la serviciu și a întors soarta setului spre formația gălățeană.

Diferenţa în favoarea gălăţenilor a făcut-o şi introducerea, în finalul setului trei, a căpitanului Ivan Raic, considerat indisponibil înainte de meci. Antrenorul Sergiu Stancu a apelat la serviciile căpitanului croat, jucătorul evoluând cu bandaj la mâna dreaptă în urma unei accidentări serioase dintr-un alt meci. Chiar aşa, într-o mână, căpitanul a făcut un punct.

Pe finalul setului trei, la scorul 17-20, la serviciu a intrat Alexander Kullo. Serviciile rusului s-au dovedit atuurile gălățenilor, care au câştigat setul cu scorul 25-20. După două atacuri ale lui Bissette, Kullo a servit trei ași, petcetluind soarta meciului.

Articolul precedentLicitație pentru chioșcuri și puncte de divertisment pe Faleză
Articolul următorUnited Galaţi pierde pentru a patra oară finala Cupei României la futsal