Înaintea duelurilor cu Rapid București și SCMU Craiova echipa masculină de volei CSM Arcada Galați a obținut cele trei puncte în meciul cu codașa U Cluj-Napoca. Echipa gălățeană, cu jucătorii din linia a II-a în prim plan, a câștigat fără probleme jocul cu studenții clujeni, scor 3-0, după un meci ce a durat puțin peste o oră, 64 de minute.

Meciul a fost deschis de un set câștigat de gazde cu scorul 25-14, în setul doi jucătorii formației gălățene s-au impus cu 25-16, iar meciul a fost închis după setul câștigat cu scorul 25-12.

Meciul a fost început de Sergiu Stancu cu formula: Mihalescu, Smits, Rață, Bartunek, Sobirov, Kantor – libero. Au mai intrat: Lescov, Madesn, Magdaș, Butnaru și Cristudor. Bala și Malescha nu au fost folosiți în meciul de sâmbătă.

CSM Arcada este pe locul trei în clasamentul la zi din Divizia A1 cu 20 de puncte din 8 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Steaua, patru puncte mai puțin față de Dinamo, echipă ce are un meci mai mult disputat.

Pentru CSM Arcada urmează o săptămână cu două jocuri. Miercuri, 7 decembrie, vor susține restanța cu Rapid (locul 4), în deplasare, iar sâmbătă, 10 decembrie, campionii vor juca pe terenul celor de la Craiova.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUnirea Braniștea câștigă cu 2-0 meciul cu Aerostar Bacău și urcă pe locul 3 în seria a II-a din Liga a 3-a
Articolul următorPolițiștii gălățeni îl caută pe minorul de 17 ani care a violat-o pe fosta prietenă în toaleta unui Mall din Galați