Nou promovată în Liga a 3-a, Unirea Braniștea a încheiat prima parte a campionatului pe locul 3. În ultimul meci din 2022 echipa din Braniștea a învins cu socrul 2-0 (1-0), meciul de pe teren propriu cu Aerostar Bacău, una dintre contracandidatele la locurile de play-off.

Jocul cu Aerostar Bacău a fost dominat în întregime de formația gălățeană, oaspeții au oferit o replică palidă fără să-și creeze prea multe oportunități de a marca. Gabi Răducan a deschis scorul în minutul 37, iar Iulian Năpîrlică a dublat avantajul cu un șut de la 28 de metri, în minutul 57. 

Unirea Braniștea a început meciul cu formula: Ursu – Mihai, Enache, D. Voicu, Hilohi – Murgoci, Năpîrlică, G. Răducan – Țicămucă, Spânache, Oniciu. 

Victoria cu Aerostar, a zecea din acest sezon, a dus echipa din Braniștea pe locul 3 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a cu 31 de puncte, la un punct în spatele echipei de pe locul doi, Metalul Buzău, și un punct în plus față de CSM Focșani, a patra clasată.

La reluarea campionatului, programată pentru 11 martie 2023, Unirea Braniștea va juca pe terenul celor de la CSM Focșani. În afara jocului de la Focșani, în sezonul regulat Braniștea va mai juca la Râmnicu Sărat, liderul din pauza de iarnă, și pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila.

sursa foto: facebook/sportulilustrat

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentBaschetbaliștii de la CSM Galați a pierdut pe terenul vicecampionilor de la CSO Voluntari
Articolul următorCSM Arcada Galați a câștigat lejer meciul de pe teren propriu cu U Cluj Napoca