Ambulante pot fi vazute parcate la sediul Serviciului De Ambulanta Al Municipiului Bucuresti. Serviciul de ambulanta este suprasolicitat in perioada caniculara, peste 15% din interventiile ambulantelor realizandu-se in cazul persoanelor afectate de caldura

Copil de patru ani rănit după ce a traversat o stradă fără să se asigure. Şoferul i-a acordat primul ajutor imediat după incident. 

Copiii de vârstă mică lăsaţi nesupravegheaţi sunt expuşi pericolelor. Vineri seara, în cartierul Micro 40, un copil de patru ani, lăsat singur pe stradă, a fost victima unui accident rutier.  Micuţul, în vârstă de patru ani, a vrut să traverseze singur strada av. Vasile Craiu, dar nu s-a asigurat. Din cauza vizibilității reduse de la acea oră, și a faptului că băiețelul a țâșnit în faţa maşinii, un șofer de 26 de ani nu a avut vreme să frâneze și l-a acroșat pe micul pieton. Copilul s-a ales cu o fractură la picior și a fost transportat imediat la spital pentru îngrijiri medicale.
Potrivit poliţiştilor, şoferul, care i-a acordat primul ajutor victimei imediat după incident, nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentCercetat penal pentru peşte scos la vânzare fără acte
Articolul următorEchipa de hochei a României, cu trei gălăţeni în lot, a reuşit o promovare istorică