Cinci persoane au fost rănite, în accidente de circulaţie produse din cauza grabei şi a neacordării de prioritate.

Pe 19 septembrie a.c., la ora 12,00, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 40 ani, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe strada Mavromol și, ajungând la intersecția cu strada Domnească, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire”. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 54 ani. În urma impactului, şoferiţa a fost rănită uşor, nefiind necesară spitalizarea sa.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Altă zi, alte două accidente

Pe 20 septembrie a.c., în jurul orei 09,00, un tânăr de 20 ani conducea o autoutilitară pe strada Drumul Viilor din municipiul Galați. În zona intersecției cu strada Ionel Fernic, din cauza nepăstrării distanței regulamentare față de autoturismul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei de 33 ani, aflată la volanul autoturismului, care nu a necesitat internarea în spital.

Polițiștii au întocmit, în această cauză, dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

În aceeaşi zi, în jurul orei 14,25, un bărbat de 54 ani, din comuna Umbrărești, conducea o autoutilitară pe şoseaua de centură a municipiului Tecuci. Înscriindu-se pe banda de viraj la stânga pentru a pătrunde în localitate, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 46 ani, din comuna Munteni, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea acestuia din urmă și a două femei de 39 și 26 ani, prima pasageră în autoturism, cea de-a doua în autoutilitară.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentRecolta de cereale din judeţul Galaţi, mai mică decât în ultimii doi ani
Articolul următorA început construcţia noului sediu al Muzeului de Artă Vizuală din Galaţi