Duminică, 17 iunie, au avut loc pe raza județului Galați, potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, nu mai puţin de cinci accidente rutiere, soldate cu şase victime.

Astfel, în localitatea Chiraftei, pe DJ 255, un biciclist de 43 de ani, care se deplasa în zig zag, a virat brusc stânga, intrând în impact cu un autoturism condus de un tânăr de 26 ani. Biciclistul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În localitatea Barcea, un bărbat de 39 ani, care-şi conducea autoturismul pe D.N. 25, la km 12, în dreptul unui imobil, a surprins și accident un minor de 14 ani care traversa strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Tot duminică, în jurul orei 22,00, un tânăr de 18 ani din județul Vrancea conducea o autoutilitară pe D.E. 581, în afara localității Munteni. Şoferul a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, fiind lovit în partea laterală stângă de un autoturism condus de un bărbat de 29 ani, din comuna Brăhășești. În urma impactului, acesta din urmă a fost rănit, dar nu a necesitat internarea în spital.

Doar 20 de minute mai târziu, un bărbat de 46 ani, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe D.N. 26, în localitatea Vânători și, la km 8, a pierdut controlul direcției, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, au fost rănite o femeie de 31 ani, aflată la volanul autoturismului și pasagera dreapta față, în vârstă de 40 ani.

În ultimul accident, pe care l-am relatat deja într-un articol anterior, în municipiul Galați, în jurul orei 23,40, un conducător auto de 55 ani, din localitate, nu a acordat prioritate de trecere unei minore de 16 ani care traversa strada în mod regulamentar, pe marcajul pietonal din dreptul blocului I1 din Ţiglina I. În urma impactului, aceasta, rănită, a fost transportată la spital, unde a rămas internată cu dublă fractură de gambă.

În toate cele cinci cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru sîvârțirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentGalaţiul se pregăteşte de colectare selectivă din uşă-n uşă
Articolul următorDouă bande de contrabandişti cu ţigări se spionau ilegal