Un cetățean român a fost prins  de polițiștii de frontieră pe D.N. 26, la Măsătăcani, cu țigări de contrabandă ascunse în portiera mașinii. 

Pe timpul unor misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din  Folteşti au oprit, pentru control, pe D.N. 26, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, un autoturism marca Volkswagen Caravelle, înmatriculat în România.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că autoturismul era condus de cetăţeanul român C.G., în vârstă de 44 de ani.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă, în portiera din partea dreaptă şi într-un compartiment din spatele autoturismului, cantitatea totală de 2.400 de ţigarete (120 de pachete).
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura indisponibilizării autoturismului folosit la activitatea infracţională, în valoare de 15.000 de lei, precum şi a ţigaretelor descoperite, având o valoare estimată de peste 1.200 de lei. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Articolul precedentO femeie de 80 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu la Berești
Articolul următorPrins de polițiști la graniță cu ITP falsificat pentru Audi