Caravana TIFF revine şi în 2018 la Galați cu trei filme gratis, în aer liber, în perioada 24-26 august.

Proiecţiile vor avea loc pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, în fiecare seară, de la ora 21.30. Cele trei filme ce vor fi prezentate la Galaţi sunt printre cele mai apreciate lansări cinematografice ale anului.

Prima seară, vineri, 24 august, le propune gălățenilor întâlnirea cu „România neîmblânzită” (regia Tom Barton Humphreys), un documentar care prezintă frumusețea sălbatică a ţării noastre. Pelicula, care beneficiază de vocea lui Victor Rebengiuc, este o producţie filmată pe parcursul unui an întreg, de peste 20 de cameramani, care au parcurs mii de kilometri pentru a surprinde lupta vietăţilor pentru supravieţuire.

Sâmbătă, 25 august, va rula filmul „Banii sunt bani” (Money’s Money), un thriller regizat de Géla Babluani, care urmărește aventura unui jaf ce schimbă viețile a trei tineri infractori.

Duminică, 26 august, este programat filmul „Charleston”, care s-a bucurat de premiera mondială în competiția oficială de la Locarno. Pelicula, care relatează povestea unui triunghi amoros, reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Crețulescu.

Articolul precedentEchipa feminină de handbal a Galaţiului va fi preluată de clubul Primăriei
Articolul următorCopiii din Galaţi au câştigat patru premii la Olimpiada de meşteşuguri tradiţionale