Campionatul European de box pentru juniori se va disputa la Galaţi

Campionatul European de box pentru juniori se va disputa anul acesta la Galaţi, pe Patinoarul „Dunărea”, în perioada 22 mai – 2 iunie.

Municipiul Galaţi organizează pentru al doilea an consecutiv o competiţie importantă de box, după ce în 2018 a găzduit turneul internaţional „Centura de Aur”. La întrecerile celor mai buni juniori de 15-16 ani de pe continent şi-au anunţat participarea peste 450 de sportivi, din 40 de ţări.

Primăria Galaţi a semnat, miercuri, protocolul de colaborare cu Federaţia Română de Box (FRB), privind organizarea acestui eveniment. La ceremonie au fost prezenţi primarul Ionuţ Pucheanu, preşedintele federaţiei, Vasile Cîtea, şi fostul mare campion Dorel Simion, secretar federal al FRB. Finanţarea competiţiei este asigurată de FRB, dar o parte din cheltuieli vor fi suportate de Primăria municipiului Galaţi.

România va prezenta echipe complete, la toate cele 13 categorii de greutate, atât la masculin, cât şi la feminin. Conform preşedintelui FRB, delegaţia noastră şi-a propus să obţină cel puţin trei medalii la băieţi şi tot atâtea la fete.

Articolul precedent(UPDATE) Bebeluşul aruncat de mama sa în latrină a murit la spital
Articolul următorCopil rănit, după ce a traversat strada prin loc nepermis