Încăierare cu pumni și picioare între eleve pe o stradă din municipiul Tecuci. În bătaia dintre fete a intervenit și mama uneia dintre eleve, care a lovit-o pe una dintre ele. Mai mulți elevi priveau la bătaia celor trei fete și chiar le încurajau pe agresoare. 

La data de 10 mai 2023, la ora 13.09, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.

”Din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că, la data mai sus menționată, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviță, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe. În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a. Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare.

De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe fata de 14 ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și gradul de participare al fiecărei persoane”  atransmis IPJ Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPREMIERĂ la Dramaticul gălățean! Spectacolul „MIORIȚA” își va cunoaște publicul în acest weekend!