Baschetbaliştii gălăţeni îşi continuă marşul spre câştigarea grupei C

Baschetbaliştii gălăţeni îşi continuă marşul spre câştigarea grupei C, trecându-şi în cont, sâmbătă, o nouă victorie la scor, în etapa a 13-a a Ligii Naţionale.

Partida contra formaţiei Rapid Bucureşti, disputată în Capitală, a început prost pentru oaspeţi, care s-au văzut conduşi cu 11 puncte la finalul primul set. Gălăţenii au revenit însă puternic în următoarele două seturi şi au decis soarta meciului.

Finalul meciului le-a adus băieţilor de la CSU Phoenix CSM cea de-a 12-a victorie consecutivă, cu scorul de 94-69 (8-19, 37-12, 29-17, 20-21). Pentru gălăţeni au punctat în acest meci: Perovici 25, Miller 17, Corpodean 10, Vlad 10, Dukity 8, Stan 8, Djordjevici 7, Voinescu 6, Grecu 3. Au mai jucat: Giangu şi Patko.

În clasament, gălăţenii se află pe prima poziţie, cu 25 de puncte, fiind secondaţi de CSM Tg. Mureş – 23 de puncte (un meci mai puţin disputat) şi CSM Sighetu Marmaţiei – 22 de puncte. Câştigătoarea grupei valorice C se califică, în faza a doua a campionatului, în turneul pentru locurile 7-12.

În runda următoare, a 14-a, CSU Phoenix CSM va primi, pe 22 decembrie, vizita echipei de pe locul 7, Agronomia Bucureşti.

Articolul precedentGălățencele încheie anul fără puncte în Divizia A1 de volei feminin
Articolul următorPeste 20 de utilaje au ieşit pe străzile Galaţiului la prima ninsoare