Gălățencele încheie anul fără puncte în Divizia A1 de volei feminin

Gălățencele încheie anul fără puncte în Divizia A1 de volei feminin, după ce au pierdut, pe teren propriu, meciul din etapa a IX-a, ultima a turului.

Întâlnirea cu Agroland Timişoara, ultima partidă din 2018, a fost la discreţia oaspetelor, care s-au impus fără emoţii. Scorul final a fost 3-0 (18, 15, 18) în favoarea timişorencelor, după numai 61 de minute de joc. Pentru CSU Belor Galaţi au punctat: Wilson Paige 12, Selimovici 7, Berdilă 4, Dudnic 4, Barakova 4 şi Postea 1.

În clasament, formaţia pregătită de Ileana Berdilă se află pe locul 9 (ultimul), cu zero puncte, setaveraj 1:24, după opt jocuri. Lider, fără înfrângere (şi cu un sigur set pierdut), este Alba Blaj, cu 24 de puncte, poziţiile următoare fiind ocupate de CSM Bucureşti – 20 de puncte, Ştiinţa Bacău şi CSM Târgovişte – câte 15 puncte.

Campionatul se va relua pe 19 ianuarie 2019, când gălăţencele vor primi vizita liderului clasamentului, Alba Blaj. Poate conducerea clubului gălăţean va reuşi câteva transferuri în această scurtă pauza de iarnă, ca echipa să nu se facă de râs şi în retur.

Articolul precedentGalaţiul primeşte 15 milioane de euro pentru finanţarea unor proiecte finalizate
Articolul următorBaschetbaliştii gălăţeni îşi continuă marşul spre câştigarea grupei C