Autoturism radiat în Olanda, descoperit pe o stradă din Galaţi

Un autoturism radiat în Olanda, în urmă cu mai bine de un an, a fost descoperit pe o stradă din Galaţi, în urma unui control al poliţiştilor de frontieră.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat în trafic un cetăţean român care conducea o maşină radiată din circulaţie de autorităţile olandeze. Oamenii legii au oprit pentru control autoturismul, marca Alfa Romeo, pe o arteră din municipiul Galaţi. Maşina avea numere de înmatriculare olandeze şi era condusă de un cetățean român, în vârstă de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul era radiat din circulaţie din decembrie 2017.

Şoferul lea declarat poliţiştilor că a cumpărat autoturismul în noiembrie 2018, cu suma de 1.000 de euro. Bărbatul a spus că nu ştia că maşina nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Articolul precedentEchipa de futsal United Galaţi s-a calificat în sferturile Cupei
Articolul următorCinci gălăţeni prinşi beţi la volan, pe drumurile judeţului