Echipa de futsal United Galaţi s-a calificat în sferturile Cupei

Echipa de futsal United Galaţi s-a calificat, luni seara, în sferturile de finală ale „Cupei României”, în urma victoriei în faţa formaţiei KSE Târgu Secuiesc.

Partida, disputată pe terenul echipei din Covasna, a fost câştigată de gălăţeni cu scorul de 4-2 (1-2), nu însă fără emoţii. Brazilianul Daniel Araujo Carreteiro, cel mai nou jucător al echipei vicecampioane, transferat de la Informatica Timişoara, a debutat cu un gol foarte spectaculos pentru United. La jumătatea reprizei secunde, însă, Araujo a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Ştefănescu a deschis scorul pentru gazde, în minutul 4, Daniel Araujo a egalat cu un minut înainte de pauză, însă acelaşi Ştefănescu a punctat pentru 2-1 în ultimele secunde ale primei reprize. În debutul părţii a doua, antrenorul Florin Ignat a restabilit egalitatea, iar United a preluat conducerea când rămăsese în inferioritate numerică, în minutul 33, prin brazilianul Kailon Borges. Egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 39, după eliminarea portarului gazdelor, iar gălăţenii au închis meciul imediat, cu un gol înscris de Octavian Cireş.

În sferturile de finală ale „Cupei României”, United Galaţi va întâlni formaţia Gloria Buzău. Meciurile din această fază a competiţiei sunt programate în perioada 23-26 februarie.

Articolul precedentDeputatul PSD de Galaţi Nicolae Bacalbaşa atacă Uniunea Europeană
Articolul următorAutoturism radiat în Olanda, descoperit pe o stradă din Galaţi