Autoturism furat din Italia, găsit de poliţişti la Oancea

Un autoturism Toyota, care figura ca fiind furat din Italia, a fost găsit de poliţiştii gălăţeni la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea.

Maşina a ajuns la Oancea în dimineaţa zilei de 17 mai, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei. La volanul autoturismului, marca Toyota Auris, fabricat în 2016, se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească.

Având suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale maşinii, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora, s-a constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalarea fiind introdusă de autoritățile din Italia.

Bărbatul aflat la volan a declarat că a cumpărat recent maşina, cu suma de 14.000 de euro, și că nu ştie dacă aceasta este furată sau implicată în vreun litigiu. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt. Autoturismul, în valoare de 71.250 de lei, a fost indisponibilizat, în vederea continuării anchetei.

Articolul precedentCSM Phoenix CSU a încheiat sezonul de baschet masculin pe locul 10
Articolul următorStrăini ascunşi sub un autocar, depistaţi la vama Oancea