Autoturism furat din Belgia, descoperit la frontiera de la Oancea

Un autoturism semnalat ca fiind furat din Belgia a fost descoperit, luni, 1 iulie, la controlul de frontieră de la Oancea.

Luni dimineaţă, la ora 7.30, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, s-a prezentat la vama Oancea, pentru a intra în ţară. Poliţiştii de frontieră au oprit maşina condusă de bărbatul de 46 de ani, un autoturism marca BMW X5, an de fabricaţie 2010.

Având suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că maşina figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia.

Bărbatul aflat la volan a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 66.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentIncident la Lacul Vânători: un băiat, la un pas de înec din cauza unui atac de panică
Articolul următorDamen a pierdut contractul pentru construcţia corvetelor armatei române