Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism, care figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare.

În data de 08 septembrie a.c., în jurul orei 07.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat din R. Moldova, în vârstă de 57 de ani, la volanul unui  autoturism marca Renault Kangoo, înmatriculat în R. Moldova, an de fabricaţie 2000.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDepistat la volanul unui autoturism fără plăcuțe de înmatriculare
Articolul următorConducător de vehicule fără permis de conducere corespunzător, depistat la controlul de frontieră