Autoturism Audi cu ITP fals, depistat la frontiera gălăţeană

Un autoturism Audi cu documente false de inspecţie tehnică periodică (ITP) a fost depistat de poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier.

Oamenii legii au făcut descoperirea în timpul controlului unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. Maşina era condusă de un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 19 de ani. La control, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atesta efectuarea inspecţiei tehnice periodice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora, s-a constatat că actul prezentat pentru autoturismul în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a împrumutat autoturismul de la unchiul său. De asemenea, el a spus că nu ştia că documentul prezentat la control nu este autentic. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând să fie dispuse măsurile legale.

Articolul precedent229 de gălăţeni au fost prinşi anul trecut muncind la negru
Articolul următorAproape 200 de oi au ars de vii într-un incendiu de mari proporţii