Trei tineri cu vârste între 18 şi 28 de ani, prinşi în flagrant în timp ce furau catalizatoare auto şi bănuiţi de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat în mai multe localităţi din Vrancea, au fost arestaţi preventiv, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, în noaptea de 18 spre 19 februarie, cei trei tineri ar fi sustras trei catalizatoare auto de pe raza judeţului Galaţi, fiind depistaţi în localitatea Năneşti, pe itinerariul de deplasare de la locul săvârşirii faptei către domicilii. În autoturismul cu care cei trei se deplasau au fost găsite cele trei catalizatoare sustrase, un fierăstrău electric, mănuşi şi cagule pe care le foloseau la săvârşirea faptelor.

În urma documentării activităţii infracţionale, aceştia sunt bănuiţi de săvârşirea altor trei infracţiuni de furt calificat, în Focşani, Coteşti şi Poiana Cristei.

Prejudiciul total cauzat de cei trei bărbaţi este de aproximativ 12.500 de lei. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 şi prezentaţi, în cursul zilei de sâmbătă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, care a dispus arestarea lor pentru o perioada de 30 de zile.

În această după-amiază, persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani, care a dispus arestarea celor trei, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea la care au participat şi poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Coteşti, a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPrins pentru a doua oară de jandarmi conducând fără permis
Articolul următorAlexandru A.: Atentat la siguranța națională