Un bărbat de 42 de ani, din Galați, a ieșit astăzi la cumpărături și s-a urcat la volanul mașinii soției, pentru a merge la un magazin din Galați. A sperat să nu fie oprit în trafic și să se întoarcă liniștit de la cumpărături. 

Întâmplarea a făcut că la ora 11:30, în timp ce ieșea în DN2B, să dea nas în nas cu mașina Jandarmeriei. Atunci s-a panicat, a accelerat brusc și nu a semnalizat schimbarea direcției de mers, fapt ce le-a atras atenția jandarmilo. Zona este cunoscută pentru desele furturi de materiale feroase și neferoase de pe platforma siderurgică, iar comportamentul bărbatului le-a dat jandarmilor sentimentul că ceva nu este în regulă.

Jandarmii gălățeni l-au oprit câteva sute de metri mai în față, iar când l-au verificat în baza de date au observat că de fapt, comportamentul acestuia era dat de lipsa permisului de conducere. Mai mult decât atât, în urmă cu șase luni el fusese depistat, tot de un echipaj de jandarmi, conducând pe drumurile publice, tot fără permis de conducere.

Bărbatul de 42 de ani a fost condus la secția de poliție, acolo unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” Polițiștii de la rutieră l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Cercetările le-au preluat polițiști, care i-au întocmit dosar penal și cercetează dacă soția i-a încredințat vehiculul sau l-a luat fără știrea acesteia. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMunicipiul Galați intră de luni în scenariul verde
Articolul următorArestați preventiv după ce au fost prinși cu catalizatoarele auto furate