Antrenorul Oțelului, demis după înfrângerea zdrobitoare de la Buzău. Directorul general Valentin Ştefan le-a spus jucătorilor că şi el va pleca din club.

Pierderea partidei de la Buzău, cu SCM Gloria, la un scor zdrobitor (5-0) n-a rămas fără urmări la conducerea echipei de fotbal SC Oţelul Galaţi.

Antrenorul principal Alin Pînzaru a fost demis, decizie anunţată jucătorilor, luni, în vestiar, de către directorul general Valentin Ştefan. Acesta le-a spus jucătorilor că şi el va pleca din club, urmând să renunţe la postul de director general.

SC Oţelul a oficializat printr-un comunicat de presă plecarea antrenorului principal Alin Pînzaru. „Clubul nostru și antrenorul Alin Pînzaru au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Conducerea executivă a SC Oțelul Galați și antrenorul principal al echipei, Alin Pînzaru, au decis, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părți. Clubul nostru îi mulțumește public fostului tehnician oțelar pentru activitatea pe banca tehnică a echipei și îi urează mult succes mai departe în carieră”, se spune în document.

Deocamdată, cu antrenorul secund la cârmă

Echipa va fi pregătită de Tudorel Pelin (antrenor secund), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii) și Ionel Tămășanu (preparator fizic).
În urmă cu două săptămâni, toţi membrii Consiliului Director, aleşi de membrii cotizanţi în octombrie 2018, au demisionat, la fel și managerul executiv Iulian Apostol. Noi alegeri sunt programate pentru 12 mai 2019.
SC Oţelul a avut ca obiectiv promovarea din Liga 3, dar eșecul de sâmbătă de la Buzău i-a compromis şansele de a ajunge în Liga 2.

Articolul precedentÎnainte de Bunavestire, polițiștii au „pescuit” vânzători evazioniști de pește
Articolul următorAntrenorul secund devine principal la echipa de fotbal Oțelul