Andreea Antonescu era însărcinată, la momentul în care au avut loc filmările pentru America Express, dar a aflat lucrul acesta, în momentul în care a ajuns în țară. 

Vedeta s-a supus unor riscuri foarte mari, fără să își dea seama și ar fi putut ajunge să facă avort.

Andreea a urmărit ultima emisiune a sezonului și a recunoscut că a început să plângă, pentru că a retrăit multe dintre momentele acelea, și-a amintit cât de mult și-a dorit ca ea și Andreea Bălan să câștige.

Niciuna dintre ele nu s-a gândit la riscuri, pentru că miza era prea mare, dar Andreea Antonescu a simțit că nu ele sunt cele care au ajuns primele, deoarece a auzit tobele și și-a dat seama că nu erau pentru ele, ci pentru cealaltă echipă, dar nu a avut puterea de a-i spune partenerei sale că au pierdut și că totul s-a terminat pentru ele.

„Da, şi am plâns din nou. Am plâns pentru că am retrăit toate momentele şi ne-am amintit cât de mult ne-am dorit să câştigăm. Ne-am amintit ultimul drum , acela pe care a trebuit să urcăm, eram foarte obosite şi abia mai puteam. Îmi venea în minte tot ce am făcut noi acolo, cât ne-am depăşit, că nu ne-am gândit la riscuri sau obstacole. Şi cu toate astea, aveam senzaţia aia că am ajuns pe locul doi.

Eu auzeam tobele şi am conştientizat că ele erau pentru Bordea şi Cortea. Andreea se uita la mine şi îmi spunea că am reuşit, ea crezând că ajungem primele. Iar eu îi spuneam „Andreea, s-a terminat, Andreea gata”, dar nu am avut puterea să îi spun că am pierdut. Cât am urcat dealul acela, ea tot credea că am reuşit. Abia după ce am ajuns acolo sus, i-am recunoscut că nu am avut puterea să-i spun că am ştiut că am ieşit pe locul doi. Noi suntem femei, dincolo de orice, şi am ţinut cu dinţii de toată competiţia asta. Am fost cot la cot cu toţi bărbaţii şi când vezi că te despart doar câteva minute de locul întâi, normal că dezamăgirea e mare.”, a declarat Andreea Antonescu, pentru fanatik.ro.

În timp ce aveau loc filmările pentru emisiunea America Express, Andreea Antonescu era însărcinată pentru a doua oară cu bărbatul cu care acum, deși au un copil împreună, nu mai formează un cuplu. Fosta concurentă de la America Express s-a speriat foarte tare de faptul că ar fi putut fi nevoită să facă avort, motiv pentru care a făcut o mulțume de analize și a avut mari emoții să iasă totul bine și nu a fost bine până în ziua în care nu a văzut că bebelușul era bine.

„Înainte de toate, eu am rh negativ, tatăl fetiţei având rh pozitiv, exista riscul unui avort, lucru pe care l-am păţit şi la Sienna. Dar dacă la Sienna am stat potolită, la cea de-a doua sarcină am trecut prin toată America Express. M-au luat toate emoţiile, mi-am făcut toate analizele posibile şi nu am fost om până în ziua în care mi-am văzut copilul căruia, le fel, i-am făcut toate analizele.”, a mai zis ea.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentAna Morodan, reținută după ce a fost prinsă beată și drogată la volan
Articolul următorGălățean condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier, depistat de polițiști în municipiul Brăila