Influencerița Ana Morodan, cunoscută drept „contesa digitală”, blogger și influencer în România, a fost reținută aseară, pentru 24 de ore, de Polițiștii de la Brigada Rutieră după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. 

„La data de 28 Martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza Sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule în urma cărora au rezultat doar pagube materiale”, a transmis Brigada de Poliție.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat și astfel s-a ales cu un dosar penal pentru „Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, conform Brigăzii de Poliție a Capitalei.

În acest context, Ana Morodan a fost dusă din nou la sediul INML, pentru a i se recolta mostre biologice, moment în care ea s-a ales cu un al doilea dosar penal.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal. În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, conform Brigăzii de Poliție a Capitalei.

Astăzi, ea va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentLa o lună de la lansare, Ion a primit 750.000 de mesaje și peste 2,5 milioane de vizite
Articolul următorAndreea Antonescu, însărcinată în America Express. La ce riscuri s-a supus