Accidentul produs, la sfârşitul lunii iunie, în judeţul Vaslui, de un tânăr din comuna gălăţeană Gohor a ajuns la cea de-a şaptea victimă, care a murit la spital.

Mădălina Huzună, în vârstă de 15 ani, a încetat din viaţă, miercuri, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Fata din Priponeşti este astfel a şaptea victimă a tragicului accident rutier care a avut loc pe DE 581, la Bădeana, în apropiere de Bârlad.

Tragicul accident s-a produs din vina unui şofer din Gohor, Bogdan Cornel Topliceanu, în vârstă de 31 de ani, care a intrat într-o depăşire, pe contrasens, iar din cauza vitezei și a consumului de alcool (1,30 g alcool pur în sânge) s-a izbit frontal de un autoturism în care se aflau cinci ieşeni, apoi a ricoșat într-o mașină cu numere de Bulgaria.

Şoferul vinovat se întorcea de la discotecă, alături de un grup de prieteni: Iulian Tofan (26 ani) din comuna Gohor, Maria Penghiş (17 ani), Gabriela Huzună (19 ani) şi Mădălina Huzună (15 ani), toate din comuna Priponeşti. În urma impactului, patru dintre cei cinci tineri au murit pe loc, adolescenta de 15 ani fiind transportată în comă la spital, unde a decedat miercuri, 10 iulie. În accident a murit şi şoferul maşinii din Iaşi, Cătălin Spătaru (34 de ani). Partenera acestuia, Raluca Moişanu (34 ani), a încetat din viaţă la spital, o săptămână mai târziu. Fetiţa acestora, în vârstă de 13 ani, a fost şi ea rănită grav, dar se află în stare stabilă. Ceilalţi doi ieşeni şi cei doi soţi din Bulgaria au fost răniţi ceva mai uşor. Ieşenii se întorceau dintr-o vacanţă în Grecia.

Articolul precedent1.400 de contestaţii la bacalaureat, înregistrate la Galaţi
Articolul următorGalaţiul va avea internet gratuit în 20 de spații publice