Sâmbătă, 10 iunie 2023, la ora 10.56, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 240, în interiorul localității Negrilești, din județul Galați, a avut loc un accident rutier. 

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 42 de ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 240, în interiorul comunei Negrilești, având direcția de deplasare dinspre localitatea Țigănești către Ghidigeni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum și din motive necunoscute, la acest moment, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga față cu un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii.

În urma impactului, femeia de 42 de ani a rămas încarcerată, fiind grav rănită și în stare de inconștiență. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica conducătoarei auto, o minoră cu vârsta de 14 ani, care a suferit leziuni ușoare.

Au intervenit echipele de descarcerare de la I.S.U. Galați care au extras persoana din autoturism și imediat a fost preluată de echipajele S.M.U.R.D. care au efectuat manevrele de resuscitare conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul conducătoarei auto.

Minora a fost preluată de elicopterul S.M.U.R.D. Galați și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați pentru investigații medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedent10.620 de persoane fizice s-au înscris în sesiunea programului „Casa Verde Fotovoltaice 2023” pentru Regiunea Sud-Est
Articolul următorMinisterul Educației a cerut imperativ verificarea PONTAJELOR pe perioada grevei