Accident grav, cu doi decedați, în județul Brăila

Pe DN 22, la kilometrul 36, între localităţile Şuţeşti şi Grădiştea, judeţul Brăila, a avut loc în această dimineață un grav accident rutier, în care au fost implicate un autocamion şi un microbuz de transport persoane, în care se aflau, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, nouă pasageri.
Şoferul tirului, un bărbat de 29 de ani, din Constanța, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul,  careera condus regulamentar de un șofer de 39 de ani, din Brăila.
În urma impactului au rezultat opt victime, din microbuzul de transport persoane, dintre care două, potrivit celor mai recente informații, și-au pierdut viața, în ciuda eforturilor echipelor de salvare. La fața locului au ajuns trei ambulanțe, echipaje ale ISU și SMURD Brăila, precum și un echipaj specializat în descarcerare. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 68 de ani, au fost transportate la UPU, alte două au refuzat transportul.
Circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers Grădiştea – Şuţeşti şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.
sursă foto: infobraila.ro
Articolul precedentS-ar putea obţine banii necesari sitului arheologic Tirghina- Barboşi
Articolul următorPrins în flagrant în timp ce conducea beat şi fără permis