Accident cu morţi şi răniţi la trecerea cu calea ferată. Din primele informaţii, microbuzul lovit de tren se îndrepta spre Galaţi. 

Grav accidentul rutier în județul Buzău, cu victime, după ce un microbuz plin cu călători a fost lovit de trenul București-Galați. A fost activat planul roșu de intervenție.

Potrivit primelor informaţii, trei persoane au decedat, 10 răniți au fost transportaţi la spital, iar una nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit unor informaţii de la faţa locului, microbuzul, cu numere de înmatriculare din Germania, efectua cursa Arad Galaţi.  Informația nu a fost confirmată încă oficial.

„Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Cilibia şi Rosseti este închis la această oră, pe ambele fire, din cauza unui accident înregistrat la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu bariere automate.

Trenul IR 1579, care circula în relația București- Galați, a lovit un microbuz, al cărui șofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure și să respecte semnalizarea de la trecerea la nivel.

Reprezentanții Regionalei CF Galați s-au deplasat la locul accidentului pentru a acționa și a acorda sprijinul necesar reprezentanțiilor inspectoratului pentru situații de urgența”, precizează CFR Călători.

Până la finalizarea operațiunilor desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență trenul IR 1731 ( Brasov – Galaţi) staționează temporar în Cilibia.

Foto realitateadebuzau.net

Articolul precedentGălățenii au câștigat primul meci al finalei de hochei pe gheață
Articolul următorDouă gălăţence au murit după ce un microbuz a fost lovit de tren