Abonamentele Transurb ale elevilor, prelungite până pe 25 aprilie. Documentele, care fuseseră valabile până la 31 martie, pot fi încă folosite. 

Societatea Transurb S.A. anunță că elevii care beneficiază de reduceri la transportul public în comun conform HCL 110/28.03.2019, pot circula cu mijloacele de transport public local de călători până la data de 25 aprilie 2019 în baza vechiului abonament de călătorie, valabil până la data de 31 martie a.c..

Elevii trebuie să aibă asupra lor abonamentul valabil până la data de 31 martie 2019 și să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora. Până pe 25 aprilie, ei trebuie să-şi  achiziționeze noul abonament de călătorie, valabil pentru perioada aprilie-august 2019.

Transurb precizează că s-a luat această măsură pentru a se veni în sprijinul elevilor care încă nu au reușit să intre în posesia abonamentelor de călătorie, valabile pentru perioada aprilie-august 2019, eliberate prin intermediul tabelelor întocmite de unitățile școlare din care fac parte.

Articolul precedentDoi gălăţeni i-au furat 500.000 de lei unui afacerist brăilean
Articolul următorAccident cu două victime în afara localității Vameș din județul Galați