Viitorul nu sună prea bine pentru un tânăr de 19 ani, din Munteni, care s-a ales cu dosar penal pentru două infracţiuni după o aventură pe care numai teribilismul n-o poate scuza. Astfel, în dimineaţa zilei de 21 iunie a.c., în jurul orei 08,45, acesta a condus autoturismul pe strada Mihai Viteazu din comuna Munteni și, pierzând controlul direcției, a intrat pe sensul opus de deplasare, a acroșat un alt autoturism care staționa regulamentar, fiind apoi proiectat într-un gard de beton. Potrivil poliţiştilor, în urma impactului, conducătorul auto a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Dar ceea ce ar fi putut fi doar un accident rutier, din fericire nu unul cu rumări prea grave, s-a dovedit, după primele verificări ale poliţiştilor, a fi mult mai mult. A reieșit că tânărul aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ba, mai mult, autoturismul pe care l-a condus aparținea fratelui său, de la care l-a sustras.

Ca urmare, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentAstăzi, concert gratuit în Grădina Publică
Articolul următorTeatrul Dramatic încheie stagiunea cu încă o premieră