A ajuns în stare gravă la spital după o traversare imprudentă. O femeie s-a ales cu răni serioase după ce a încercat să treacă DJ 255 prin loc nemarcat. 

O localnică de 47 de ani din comuna Slobozia Conachi a ajuns în stare gravă la spital, miercuri dimineaţă. Ea a încercat să treacă drumul judeţean care traversează satul Izvoarele. DJ 255, care face legătura între DN 25 şi Slobozia Conachi, a devenit foarte aglomerat ca urmare a închiderii a unei porţiuni de DJ 251.

Femeia a încercat să treacă strada la dimineaţa devreme, printr-un loc nemarcat şi fără să  se asigure. Astfel, a ieșit în calea unei maşini, condusă de un bărbat de 59 de ani, care venea de la Independenţa. În urma impactului cu autoturismul şi asfaltul, femeia s-a ales cu răni serioase. Potrivit medicilor, a suferit multiple fracturi de gambă, bazin şi alte traumatisme. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Potrivit poliţiştilor, șoferul nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Foto: GSG

Articolul precedentGălăţean arestat la 27 de ani după ce a comis o crimă în Germania
Articolul următorUn tânăr şofer s-a ales cu dosar penal pentru fugă de la locul accidentului