Gălăţean arestat la 27 de ani după ce a comis o crimă în Germania

Un bărbat din Galaţi a fost prins, luni, într-o comună din judeţul Vrancea, la nu mai puţin de 27 de ani după ce a comis o crimă în Germania.

Poliţiştii Secţiei Rurale Năneşti au fost solicitaţi, luni, 16 septembrie, să identifice un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Galaţi, stabilit în comună. Cererea, făcută de un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, a venit în urma unei semnalări emise de Germania.

Pe numele bărbatului exista o solicitare privind arestarea în vederea extrădării. Sexagenarul gălăţean este acuzat de o crimă comisă în 1992 pe teritoriul statului german. În urma cercetărilor efectuate, Iordache Balosin a fost identificat pe raza comunei Năneşti. El a fost reţinut de poliţiştii vrânceni, în baza mandatului european emis pe numele său.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi. Curtea de Apel Galaţi a decis arestarea sa pentru 15 zile, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

Articolul precedentMii de gălăţeni, prezenţi la sosirea bricului „Mircea” la Galaţi
Articolul următorA ajuns în stare gravă la spital după o traversare imprudentă