Sâmbătă seară, la Odorheiu Secuiesc, United Galați a fost echipa care a dat ritmul jocului și a deschis scorul prin antrenorul-jucător Ignat, dar au ratat mult și gazdele au întors rezultatul impunându-se la final cu 3-1 (2-1).

United a deschis scorul în minutul 6 prin Florin Ignat, iar în minutul următor gazdele au egalat prin Tanko. În minutul 18 FK Odorheiul Secuiesc a trecut la conducere în urma unei devieri în propria poartă a lui Octavian Cireș. Grigoraș, fostul portar al gălățenilor, a blocat tot în repriza secundă, același Cireș, dintr-o poziție excelentă, a nimerit bara și, pe fondul atacurilor 5 contra 4 ale gălățenilor, goalkeeperul gazdelor a trimis din poartă-n poartă în minutul 38. Araujo a trimis în ultimul minut la o palmă de transversală dintr-o lovitură de la 10 metri, după ce FK Od. Secuiesc comisese șase greșeli colective.

La 2-1 pentru harghiteni, se impunea o lovitură de pedeapsă pentru United, un fundaș advers făcând henț în semicerc la șutul lui Ignat. Arbitrii au lăsat însă jocul să continue.

Săptămâna aceasta United merge în Ucraina, la Ivano-Frankivsk, pentru Main Round-ul UEFA Futsal Champions League, unde vor întâlni formația gazdă Uragan, pe Liqeni din Kosovo și pe Araz Naxçivan din Azerbaidjan.

Odorheiul Secuiesc: Grigoraș – Bálint, Balázsi, Miklós, Kedei, Tankó, Szécsi, Gálfi, Kerestély, Kanyó. Antrenor principal: Jakab Zoltán.

United: Cîrdei, Păduraru, Toniță – Tacot, Araujo, Petică, Burdujel, Crișan, O. Cireș, Oană, Arhire, Ignat. Antrenor principal: Ignat. Antrenor secund: Cojoc.

După etapa a VII-a, FK Odorhehiul Secuiesc a trecut pe primul loc, cu 15 puncte din 6 partide, iar United a trecut pe locul 2, cu 13 puncte, din 6 jocuri. 

Foto: Erdély Bálint Előd

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Cum se războia Iohannis cu PSD în trecut – Iohannis – PSD, de la Ponta la Ciolacu
Articolul următorArcada Galați a învins cu 3-0 în deplasarea de la Rapid București