SC Oțelul Galați se va reuni luni, 18 ianuarie, pentru a relua pregătirile pentru sezonul de primăvară al Ligii a 3-a. Apoi pe 19 şi 20 ianuarie este programată vizita medicală. SC Oţelul va susţine primul amical pe 26 ianuarie în deplasare cu Gloria Buzău, formaţie ce activează în Liga a 2-a.

În perioada 29 ianuarie – 12 februarie, SC Oțelul Galați are programat un cantonament la Câmpulung Moldovenesc. La revenirea di perioada de pregătire centralizată, echipa gălăţeană va mai susţine patru meciuri de pregătire: o dublă cu CSM Rm. Sărat, pe 17 februarie în deplasare, respectiv pe 20 februarie acasă, Sporting Vaslui – 24 februarie și Metalul Buzău – 27 februarie, ambele la Galaţi.

SC Oţelul a încheiat anul 2020 pe locul 2 în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a, cu 22 de puncte după 10 etape, la egalitate cu liderul Dacia Unirea Brăila, dar cu un golaveraj inferior. Campionatul se va relua pe 13 martie, cu etapa a 11-a, în care SC Oţelul va juca în deplasare, cu Avântul Valea Mărului.

Ionuț Neagu a fost cel mai folosit jucător al Oțelului în primele 10 etape ale acestui campionat. Mijlocașul central a evoluat în toate cele 10 jocuri oficiale din campionat, acumulând un total de 870 de minute pe gazon. Acesta este urmat de Dan Popescu (10 meciuri – 864 minute), Costin Ghiocel (9 meciuri – 810 minute), Cristian Sîrghi (9 meciuri – 791 minute) și Alin Nica (9 meciuri – 732 minute).

Bogdan Gavrilă a marcat 6 goluri în prima parte a sezonului, fiind golgheterul echipei. Marius Matei a reușit să marcheze de 5 ori (2 din penalty), iar Gabriel Răducan 4 goluri. Alin Nica și Cosmin Stoian au marcat 2 goluri, în timp ce Ionuț Neagu, Cristian Sîrghi, Costin Ghiocel, Denis Cireș și Alexandru Alecu au marcat și ei câte un gol în prima parte a campionatului.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 136. Supărare mare pe sindicaliștii din Poliție
Articolul următorCCR a decis că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională