Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au depistat şi predat autorităţilor competente un cetățean român, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea de  infracţiuni contra proprietății, emis de autoritățile  din Franța.

 

În data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 14.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară,cetățeanul român C.R.,  în vârstă de 41 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că, pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emis de autorităţile din Franța,  deoarece acesta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietății.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentÎncă un bancomat a fost aruncat în AER! Al șaptelea caz de jaf la un ATM prin metoda exploziei controlate
Articolul următorÎncă 18 cazuri înregistrate la Galați și alte 9 persoane reconfirmate