Patru şoferi gălăţeni prinşi la volan sub influenţa alcoolului

Patru şoferi gălăţeni au fost prinşi la volan sub influenţa alcoolului, în urma unor controale efectuate de poliţişti în cursul zilele de weekend.

Astfel, vineri, 25 octombrie, în jurul orei 23.25, polițiștii Secției 2 Rurală Smârdan au oprit în trafic, pe DJ 251, în comuna Pechea, o autoutilitară. Maşina era condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Cuza Vodă. La testarea etilotest a conducătorului auto a fost înregistrată valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În ziua următoare, sâmbătă, alți doi conducători auto au fost depistați la volan sub influența alcoolului. Primul, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Galați, a fost oprit în trafic, pe DJ 261A, în comuna Frumușița, în timp ce conducea o autoutilitară. La testarea alcoolscopică a prezentat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea, din comuna Cudalbi, a fost depistat la volanul unui autoturismi pe DJ 251 C, pe raza comunei Valea Mărului, în cazul său aparatul etilotest înregistrând valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și în cazul unui bărbat de 31 de ani, din municipiul Galați, care, duminică, îşi conducea autoturismul pe strada Furnaliștilor. În urma testării alcoolscopice a acestuia, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedentAccident rutier produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum
Articolul următorAdministraţia gălăţeană va planta 2.000 de arbori în parcuri şi pe străzi