Autoturism plin cu marfă de contrabandă, oprit de poliţiştii din Folteşti

Un autoturism plin cu marfă de contrabandă a fost oprit de poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Folteşti, în după-amiaza zilei de 1 mai.

Oamenii legii au oprit maşina, în jurul orei 14.30, pe DJ 251G, între localităţile gălăţene Corni și Măcișeni. Autoturismul, marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în R. Moldova, era condus de un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani.

La control, în mijlocul de transport au fost descoperite 110 litri de motorină, 22 sticle de 0,5 litri de coniac de proveniență duty-free, 90 de sticle de 0,33 litri de băutură slab alcoolizată de proveniență R. Moldova și țigarete de contrabandă de diverse mărci. Tânărul moldovean a declarat că a achiziționat bunurile cu intenția de a le vinde în Franța.

Conform prevederilor legale, toate bunurile, în valoare de 1.813 lei, au fost ridicate pentru continuarea anchetei. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deținerea, transportul mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Articolul precedentCSM Phoenix CSU Galaţi, între primele 12 echipe din ţară
Articolul următorMaşină răsturnată pe un drum de pietriş din cauza vitezei