Oamenii în uniformă din județul Galați au strâns rândurile înainte de Crăciun pentru a le oferi bucurii copiilor nevoiași.

Cei care au dat startul, precedându-l pe Moş Crăciun, au fost jandarmii. Vineri, 21 decembrie, aceștia au descins în forţă, dar în scopuri caritabile la câteva familii sărmane din satul Ungureni.
În familiile respective, în care se află, în total, cinci copii cu probleme de sănătate, sărbătorile nu sunt, mereu, un prilej de bucurie, întrucât părinții se confruntă şi cu dificultăţi financiare deosebite.
Jandarmii de la Tecuci s-au mobilizat şi le-au bătut la uşă, pentru a duce mesajul Crăciunului şi daruri oferite din toată inima. Dulciuri, fructe, dar şi diverse produse alimentare şi de îmbrăcăminte, noi, cumpărate de jandarmi, precum şi oferite de prieteni ai acestora, au poposit în camerele celor cinci copii din satul Ungureni.

Mâine, daruri de la polițiști la copii cu nevoi speciale

Seria faptelor bune va continua. Mâine, în cea de-a treia zi de Crăciun, poliţiştii gălăţeni  vor merge la Centrul de Asistenţă pentru Copiii cu Cerinţe Educative Speciale.
Angajaţii IPJ Galaţi au strâns bani ca să cumpere, pentru aceşti micuţi cu nevoi deosebite, bunuri, dulciuri şi alimente.
Darurile le vor fi donate într-un cadru festiv, specific Crăciunului, la sediul Centrului din strada Blaj, începând cu orele 11,00.

Articolul precedentFundația Comunitară a strâns peste 6.000 de lei pentru bursierii săi
Articolul următorȘoferi gălățeni prinși de polițiști la volan, sub influența alcoolului