Accident rutier pe strada Brăilei, soldat cu trei tineri răniţi

Un accident rutier care a avut loc de Ziua Naţională a României pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Saturn, s-a soldat cu rănirea a trei tineri.

În cursul serii de 1 decembrie, la ora 20.23, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, printr-un apel de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier. Coliziunea s-a produs pe strada Brăilei, în dreptul intersecției cu strada Saturn.

Din primele verificări a reieșit că un şofer de 23 ani, din comuna Foltești, a virat la stânga, fără a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar pe Brăilei, dinspre strada Cloșca spre bulevardul George Coșbuc.

În urma ciocnirii celor două maşini, conducătorul auto din cel de-al doilea autoturism, un tânăr de 22 ani, și pasagera aflată pe scaunul din dreapta față, în vârstă de 19 ani, au fost răniți. A fost rănită, de asemenea, o tânără de 22 ani, aflată în primul autoturism. Victimele nu au necesitat internarea în spital.

La finalizarea cercetărilor, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentCea mai mare captură de ţigări de contrabandă din acest an a poliţiştilor gălăţeni
Articolul următorVoleibaliştii de la Arcada au câştigat cu 3-0 meciul disputat la Cluj