Voleibaliştii de la Arcada au câştigat cu 3-0 meciul disputat la Cluj

Jocul a fost la discreţia echipei gălăţene, care s-a impus cu scorul de 3-0 (25-17, 25-22, 25-17)

Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi au câştigat cu 3-0 meciul disputat, luni seara, în deplasare, în companiei formaţiei „U” Cluj.

Partida, contând pentru etapa a IX-a a Diviziei A1 de volei masculin, a fost devansată la cererea grupării gălăţene, care a dorit să comaseze două deplasări lungi în Transilvania. În prima dintre ele, Arcada a fost învinsă surprinzător de Unirea Dej, cu scorul de 3-2.

Meciul de la Cluj-Napoca a fost la discreţia echipei gălăţene, care s-a impus în final cu scorul de 3-0 (25-17, 25-22, 25-17). Pentru formaţia pregătită de Nicuşor Harabagiu au punctat în jocul de luni: Bojici 13, Cubrilo 8, Kullo 7, Cuciureanu 6, Sanderson 5, Perez 4, Raici 2, Terzici 2 şi Bissette 1. Partida din Sala „Horia Demian” a durat în total 71 de minute.

În urma acestei victorii, CSM Arcada îşi păstrează locul 3 în clasament, cu 16 puncte, setaveraj 20-12. Pe primele două poziţii se află VM Zalău şi SCMU Craiova – ambele cu câte 22 de puncte.

În etapa următoare, gălăţenii vor juca pe teren propriu cu CSM Bucureşti, pe 12 decembrie. Până atunci, însă, Arcada va susţine meciul retur din cadrul 16-imilor Cupei CEV, împotriva formaţiei belgiene Lindemans Aalst. Partida din Belgia va avea loc miercuri, 5 decembrie. În tur, echipa din Aalst s-au impus cu scorul de 3-2, astfel că, pentru a se califica, Arcada trebuie să câştige cu 3-0 sau 3-1 sau să învingă cu 3-2 şi să se impună apoi în „setul de aur” care va urma.

Articolul precedentAccident rutier pe strada Brăilei, soldat cu trei tineri răniţi
Articolul următorŞoferi surprinşi fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice