La data 24 ianuarie 2023, în jurul orei 10:40, pe DJ 251, în interiorul localității Cudalbi, din județul Galați, în urma căruia au fost rănite două persoane.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit că un tânăr, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Rediu, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, în interiorul localității Cudalbi, având direcția de deplasare către localitatea Valea Mărului, la efectuarea unei manevre de depășire a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 43 de ani, domiciliat în comuna Grivița.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 43 de ani și a unui bărbat, cu vârsta de 82 de ani, aflat pe bancheta dreapta față. Cei doi au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. De asemenea, la spital au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAccident pe DJ 254C, în interiorul localității Adam, din județul Galați
Articolul următorAcțiune pe linia verificării tehnice a autovehiculelor