Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova, asupra căruia au fost descoperite trei certificate de înmatriculare false. 

Sâmbătă, 3 decembrie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pe sensul de intrare în românia, conducând un autoturism înmatriculat în R.Moldova, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 37 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea  unui control amănunțit, în urma căruia au fost descoperite în vesta persoanei, trei certificate de înmatriculare cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice.

În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat că a fost rugat de un prieten să ducă documentele în Bulgaria și că nu cunoaște faptul ca acestea sunt false.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și tăinuire.  

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMarcel Boloș a explicat procentul de creștere a pensiilor – Când vor fi alimentate cardurile sărăciei
Articolul următorPermis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea