United Galați nu a ieșit rău după meciul cu Barcelona, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor. Formația gălățeană a jucat miercuri în primul meci al grupei de Elite round UEFA Futsal Champions League din Croația cu Barcelona, iar scorul după 40 de minute de joc a fost 6-2 (5-1) pentru spanioli. 

Barcelona a deschis scorul în minutul 2, prin Matheus Rodrigues, după o fază complexă de atac. În minutul 4 Burdujel a recuperat și a avansat, apoi a șutat de la mare distanță pe lângă portar, 1-1! Imediat Barcelona a marcat pentru 2-1. Matheus Rodrigues a șutat la poartă și balonul a atins bara înainte de a intra în plasă. În minutul 5 spanioli au majorat avantajul. Acțiune pe pivot a spaniolilor, mingea a fost scoasă în zona liberă, iar Matheus Rodrigues a făcut tripla. În minutul 7 Cireș a scăpat singur de la centrul terenului, a trimis mingea printre picioarele portarului, dar acesta a reușit să devieze în corner. În minutu 14, după două parade ale portarului gălățenilor, Ortiz a marcat norocos de lângă bară, 4-1. În minutul 16 Marcenio a înscris pe o respingere cu fața a lui Toniță. 

În minutul 31, un contraatac-școală al gălățenilor, cu Araujo care a driblat în centru, și apoi a pasat la Crișan, iar jucătorul gălățenilor a șutat din unghi în vinclu, 5-2. Adolfo a înscris în minutul 35 cu un șut de la 9 metri, stabilind rezultatul final al meciului.

United  a jucat cu formula: Toniță – Burdujel, Crăciun, Araujo, Cardenas. Au mai jucat: Cârdei – Arhire, Dudău, Cireș, Crișan, Ignat, Oană, Petică, Boșneagă.

Joi, de la ora 21.30, campioana României va juca al doilea meci din runda de elită contra gazdelor de la Futsal Pula.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentGăsit spânzurat într-o anexă a locuinței
Articolul următorFonduri europene de 1,48 miliarde de euro pentru județele din Regiunea Sud-Est